Dokumentasjon fra tidligere konferanser finner du ved å gå til Mot Rusgift nr. 74/75 og Mot Rusgift nr. 78.

De 150 deltakerne ble bedt om å evaluere konferansen og de enkelte innslagene, ved å gradere dem på en skala fra 1-5 hvor 1 var lite godt og 5 var særdeles godt. Ingen innslag ble vurdert lavere enn 3,4.

Vi tar med her evalueringen av selve konferansen:

Hva mener du om det faglige innholdet av fagdagen? 4.2

Hvordan var seminaret i forhold til dine forventninger? 4.1

Hva syns du om fagdagen som helhet? 4.1

Vi ser altså at arbeidet med å skaffe topp-innledere til temaet betalte seg i vurderingene. 81.25% svarte at de kunne tenke seg å anbefale seminaret til venner/kolleger, 18,5 % krysset ikke av. Bare en svarte nei.

Medlemmer og registrerte sympatisører får avslag i prisen

Som det er vanlig i organisasjoner, får egne medlemmer og registrerte sympatisører som har betalt årsavgift til Forbundet Mot Rusgift, redusert deltakeravgiften på fagdagen med kr 300. Medlemskapet/sympatisøravgift i FMR koster kr 50 pr år, så det er mye å vinne på å melde seg inn i FMR. I tillegg får du tilsendt fire nummer av tidsskriftet Mot Rusgift, som én av medlemsfordelene. Hvordan du blir medlem/registrert sympatisør? Les på baksida av dette bladet. Eller gå til www.fmr.no og klikk på ”Bli med” i menyen.

Forbundet Mot Rusgift er allerede i gang med planlegging av neste fagdag. Det arbeides med nye, spennende temaer. Følg med på www.fmr.no. Vel møtt til Fagdagen 2007 - dato blir fredag 9. november 2007.