Med Holmenkoll-lørdagen i friskt minne

Idrett og alkohol hører ikke sammen

2018-03-19
Plakat kampanje

Forbundet Mot Rusgift vedtok under sitt årsmøte i helga en uttalelse til Norges Idrettsforbund og Oslo kommune om at alkohol og idrett ikke hører sammen, og at myndigheter som gir salgs- og skjenkebevillinger til idrettsarrangementer også har et medansvar for tilstander som under Holmenkoll-lørdagen.


Leder: Alkohol & idrett


2017-08-01

Idretten skal være et trygt sted for foreldrene å sende barn og unge, hvor de får utvikle seg positivt, og lærer å kjenne idrettsglede og vennskap i et sunt miljø, hvor voksne, trenere og foreldre som deltar går foran som gode rollemodeller, også når det gjelder å holde idretten og samværet alkoholfritt.


Kunnskapsturneen «Idrett og alkohol»

2017-08-01
AdobeStock_77446922

Forbundet mot Rusgift har gjennomført Kunnskapsturneen «Idrett og alkohol» Det har FMR gjort og gjør med god hjelp fra Idrettsforbundet, flere av idrettskretsene, Skiforbundets Erik Røste, organisasjonen «Idrett uten alkohol», Actis, ishockeyklubben Stavanger Oilers, Tromsø Swingklubb, Nordhordland Folkehøgskole, NTG Kongsvinger og andre gode krefter.


Tankevekkende kampanje


2017-06-20

Idrett Uten Alkohol, som er en kampanje i regi av DNT-Edru Livsstil, vil spre sitt budskap der barn og unge samles for idrett, lek og mestring, sier prosjektleder for kampanjen, Gro Anette Fanebust.