15. desember gikk fjorårets julebord av stabelen (det første på flere år vel og merke
.) og 11 trofaste "FMR'ere"hadde en hyggelig kveld sammen i Torggata.
Og her er kokken Axels beskrivelse av menyen, og det smakte like godt som det høres ut:
*Forrett
Ristet brød med en anretning av krydderstekt sjampinjong, avacado og reker. Majones hører med og retten er toppet med frisk sitron og grønne urter.
*Hovedrett
Utradisjonell julemat - dansk nasjonalrett med skinke, grønnkål og blandete rotgrønnsaker. Hovedvekten ligger på grønnkålen som er stuet med fløte, krydder og kraft. Poteter, sennep og hvit saus hører med.
*Dessert
Skummel fristelse av luftig sjokolademousse og frukt som du finner i en sjø av hjemmelaget vaniljesaus. Bedre avslutning skal du lete lenge etter.
mmmmmmmm.........
Og her er kokken Axels beskrivelse av menyen, og det smakte like godt som det høres ut:
*Forrett
Ristet brød med en anretning av krydderstekt sjampinjong, avacado og reker. Majones hører med og retten er toppet med frisk sitron og grønne urter.
*Hovedrett
Utradisjonell julemat - dansk nasjonalrett med skinke, grønnkål og blandete rotgrønnsaker. Hovedvekten ligger på grønnkålen som er stuet med fløte, krydder og kraft. Poteter, sennep og hvit saus hører med.
*Dessert
Skummel fristelse av luftig sjokolademousse og frukt som du finner i en sjø av hjemmelaget vaniljesaus. Bedre avslutning skal du lete lenge etter.
mmmmmmmm.........